fastelavnsfest i Nørre Asmindrup Kirke

Fastelavnsfest og smukke toner med fløjtenist Isabella Hübener

FASTELAVNSFEST
Søndag 11. februar kl. 13.00
igen i år holder vi fastelavnsfest for børn i alle aldre i samarbejde med Nørre Asmindrups Land- og Bylaug, Forsamlingshuset, Friskolen og børnehaven.
Vi begynder med en festlig gudstjeneste i kirken kl. 13.00 og fortsætter med at slå katten af tønden, kåre kattekonger og kattedronninger, spise fastelavnsboller i og ved forsamlingshuset. Hold øje med opslag i udhængskasserne, på skolen og i ugeavisen og mød op udklædt og med godt humør!

PÅSKE MED SMUKKE TONER
Både Skærtorsdag 28.03 kl. 10.30 og Påskedag 31.03. kl 10.30
Fløjtenist Isabella Hübener og organist Arild Bjørn står for gudstjenestens musikalske indslag. isabella er uddannet fra hhv. det kongelige Musik-konservatorium og the royal Scottish Conservatoire of Scotland. I løbet af de senere år har isabella modtaget legater fra bl.a. Jacob Gade Fonden, augustinus Fonden, beckett Fonden og Oticon Fonden til finansiering af sin to-årige masteruddannelse samt til køb af sin guldfløjte.

Hos os i Nørre Asmindrup har hun ofte deltaget i jule- og påskegudstjenester og i år har vi igen mulighed for at lytte til hendes fløjtespil i samklang med vores egen dygtige rganist, Arild Bjørn ved hele to gudstjenester i påsken.

11 konfirmander fra Nr. Asmindrup kirke- og skole lavede mad sammen med præst Ann Skov Sørensen, frivillige fra byen,@kirsten Larsen og undertegnede - til deres familier samt borgere i Nr. Asmindrup og Odsherred. Det blev en hyggelig og lærerig dag og aften. Deltagerne fik ny viden, inspiration og opskrifter til brugen eller smagen af lokale, økologiske grøntsager og bælgfrugter – med kød som krydderi. Menu – se foto i galleriet herunder

”Tusind tak for i går – det var en fantastisk dag og helt vild god mad!”

”Det var sjovt at snitte grøntsagerne til forretten. Det var overraskende, hvad den fine snitning gjorde for smagen. Og sikke farver. Man blev glad af dem.”

”Fantastisk og overraskende at blive mæt af (næsten) vegetarmad.”

# Danmarks bedste tofu fra @Le Trang i Odsherred

# Gule ærter fra @Østagergaard på Midtsjælland

# Slagteriet i Nr. Asmindrup er desværre lukket – jeg nåede lige at købe baconen.

# Vegeburgeropskrift @elinelange

Medarrangører: