Solnedgang NA.jpg
Biskopper i bispekåber - Fotograf Henrik Vinther Krogh_1000px.jpg
hveder2.jpg
Billede af Alex Motoc

Film, foredrag, musik, udflugter mm

AFLYSNING

Grundet sygdom er vi desværre nødt til at aflyse fællessang i morgen d. 15/6. Vi håber at I vil hjælpe os med at dele budskabet. Ydermere ser vi frem til, at kunne samles til sang, så snart det igen bliver muligt.

Fællessang i præstegårdshavenonsdag den 15. juni kl. 19.00Anette Schiøtz og Arild Bjørn vil lede os i fællessang mens solen går ned over Trundholm Mose og Sejrøbugten. Det vil være muligt at købe øl, vin, og vand. Alle er velkomne!

Kom med til gudstjeneste på kirkefestivalen
Himmelske Dage i Roskilde søndag den 29. maj
I forbindelse med afholdelsen af kirkefestivalen Himmelske Dage i Roskilde Stift, har menighedsrådet fornøjelsen af at invitere menigheden til at deltage i gudstjenesten i Roskilde Domkirke, søndag den 29.05.2022 fra kl. 10-12. Menighedsrådet vil sørge for gratis bustransport til/fra Roskilde med afgang fra Nørre Asmindrup præstegård kl. 8.30. Efterfølgende vil der være frokost i konfirmandstuen, når vi kommer retur.

TILMELDING: Menigheden skal senest den 20.05.2022 tilmelde sig til sognepræst Ann Skov Sørensen på mobil: 26 13 59 39 eller på e-mail: anss@km.dk Bemærk venligst, at tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet, da der er plads til 20 personer i bussen. Overstiger deltagerantallet dette, vil de sidst tilmeldte desværre være nødt til selv at finde anden transportmulighed.

Skulle man have lyst til på egen hånd at deltage i andre arrangementer under kirkefestivalen Himmelske Dage i Roskilde i Kristi Himmelfartsferien fra den 26. – d. 29. maj, kan man se det spændende og alsidige program på siden himmelskedage.dk

Mere end 400 events
Som omtalt i en tidligere udgave af kirkebladet, kan kirkefestivalen Himmelske dage med sin blanding af bl.a. debatter, musik og koncerter samt andagter og gudstjenester bedst beskrives som et kirkeligt folkemøde. Der skulle være rig mulighed for at finde noget, der falder i ens smag, eftersom man på Himmelske Dage har mere end 400 events at vælge imellem.

• • •

Menighedsmøde Storebededagsaften
torsdag den 12. maj kl. 18.30

Som optakt til St. Bededag mødes vi til gudstjeneste i kirken kl. 18.30. Efter gudstjenesten er der varme hveder i konfirmandstuen. Ved samme lejlighed afholder vi det årlige menighedsmøde, hvor menighedsrådets medlemmer vil fortælle om rådets arbejde, de udfordringer, som sognet står overfor, sognets økonomi og igangværende og forestående projekter. Ved mødet vil der være mulighed for at lufte nye ideer og udfordre og inspirere menighedsrådet.

• • •