Billede af Denise Jans
isabella_hübener.jpeg
Billede af Ira Selendripity
Billede af Alex Motoc

Film, foredrag, musik, udflugter mm

Vær med i årets Luciakor
Mød op i kirken 4. nov. kl. 15.15, hvis du har lyst til at være med. Vi mødes hver torsdag i nov., hvor vi skal hygge og øve til Luciagudstjenesten, der finder sted kl. 15.00 den

28. nov. – 1. søndag i advent.

Tilmelding til Ann Skov Sørensen på mobil: 26 13 59 39 eller e-mail: anss@km.dk

Sangaften onsdag 24. nov. kl. 19-21
Vi mødes i kirken og synger årtidens og andre sange sammen! Arild Bjørn, Peter Merlung og Annette Schiøtz står for musikkenog i pausen vil der være mulighed for at købe drikkevarer.

Koncertgudstjeneste
Nørre Asmindrup Kirke 19. dec. kl. 16.00
Solofløjtenist Isabella Hübener og kirkens organist Arild Bjørn leverer musikken til gudstjenesten. Vi kender Isabella fra mange års deltagelse i både jule- og påskegudstjenester her i kirken og hun har siden sin mastereksamen fra Royal Conservatoire of Scotland i 2013, været en aktiv kammermusiker og freelance orkestermusiker. Hun assisterer jævnligt i alle de danske landsdelsorkestre samt Det Kgl. Kapel, og også i flere af de svenske orkestre. Som kammermusiker, har hun gjort sig særligt bemærket med den utraditionelle, prisbelønnede, performanceduo, inDuo, for sopran og fløjte, sammen med sopranen Sofie Elkjær Jensen.
Isabella har deltaget som quizdeltager i “Den Klassiske Musikquiz” på DRK.